NEKTÁR

Tájékoztató a katalógusról


Bezár

A NEKTÁR a Nemzeti Könyvtár Átfogó Információs Rendszere. Tágabb értelemben a nemzeti könyvtár számítógépes szolgáltatásainak összessége, szűkebb értelemben az AMICUS integrált könyvtári rendszer adatbázisait jelenti.

A LibriVision az AMICUS integrált könyvtári rendszer online olvasói katalógusa, amelyen keresztül az OSZK egyéb adatbázisai is elérhetőek.

Az online katalógus három könyvtár gyűjteményéhez biztosít hozzáférést:


Az Országos Széchényi Könyvtár katalógusának tartalma:

  1. Törzsgyűjtemény:
  1. Különgyűjtemények:

A Könyvtártudományi Szakkönyvtár katalógusának tartalma:

A Könyvtártudományi Szakkönyvtár állományában lévő hazai és külföldi, könyvtár- és tájékoztatástudományi, valamint könyv- és könyvtártörténeti tárgyú dokumentumok leírásai.


A Magyar Nemzeti Múzeum Könyvtára katalógusának tartalma:

A kb. 250.000 kötetes gyűjtemény régészeti és középkori történeti témájú, különböző típusú dokumentumok, valamint a műtárgyvédelmi és a legújabbkori gyűjtemények könyvei, folyóiratai, ill. az 1945 után kiadott magyar múzeumi kiadványok elektronikus változatai.

A LibriVision-ből elérhető egyéb adatbázisok:


Tudnivalók a tételkapcsolatokról

Kapcsolat
Amennyiben olyan tételt kap találatul, amelynél a rövid megjelenítésben a raktári jelzet helyén "A raktári jelzet eléréséhez kattintson a Teljes megjelenítésre" feliratot találja, akkor a raktári jelzet a kapcsolódó tételben található:

Pl:

4468Többkötetes közös adatai /Kötet adatokRjab -SezSzj: IV.83.0. / Általános Olvasó IV.
19318Többkötetes közös adatai /Kötet adatokSf - SuzukiSzj: IV.83.0. / Általános Olvasó IV.

A kapcsolódó tétel típusai lehetnek:

^ Teteje

Bezár